Temel Sertifikalı İlkyardım Eğitimi

Temel Sertifikalı İlkyardım Eğitimi


İlkyardım, herhangi bir hastalık veya kaza sonucu sağlığı tehlikeye girmiş olan kişiye olay yerinde sağlık personeli gelinceye kadar durumun kötüleşmesini önlemek için ilaçsız olarak eldeki imkanlarla yapılan müdahalelerdir.
Sertifikalı temel ilkyardım eğitim kayıtlarımız başlamıştır.

Eğitimin İçeriği
 
Eğitim Yeri:
İlkyardım eğitimlerimizi SED İLK YARDIM EĞİTİM MERKEZİ Eğitim Salonunda verebildiğimiz gibi iş kaybının önüne geçilmesi amacıyla, uygun gördüğünüz gün ve saatlerde kendi iş yerlerinizde de vermekteyiz.

Eğitim Materyalleri:
Her katılımcıya "Temel İlkyardım Bilgileri Kaynak Kitabı” verilecektir. Eğitim, ilkyardım modüllerinin ayrıntılı ve profesyonel sunumlar halinde verilecektir. Ayrıca tüm katılımcıların maketler üzerinde uygulama yapabileceği çalışmayı da kapsamaktadır.

Eğitim Tarihi:
Program için lütfen bizi arayınız ve bilgi alınız.

Eğitim Süresi:
Eğitimin toplam süresi 16 saattir.

Sertifikasyon:
Program sonunda katılımcılar İl Sağlık Müdürlüğü’ nün yapacağı sınava gireceklerdir. Sınav sırasında eğitmenlerimiz katılımcıların yanında olacaktır. Sınavdan 85 ve üzerinde puan alan katılımcılar aynı gün içerisinde uygulamalı sınava alınacaktır. Katılımcıların iki sınav hakkı vardır. Bu sınavı başarı ile tamamlayan katılımcılara " T.C Sağlık Bakanlığı "onaylı ilkyardımcı sertifikası verilecektir. İl Sağlık Müdürlüğü ile ve gerekli diğer tüm yazışmalar kurumumuz tarafından yapılacaktır. Sertifika geçerlilik süresi 3 yıldır.
 
Katılımcı Sayısı:
Bir grupta katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlıdır.